Det er veldig gledelig å se at du er interessert i å vite mer om flyskolen vår og hvordan nettopp du kan realisere drømmen om å selv være pilot bak spakene i et fly.
Du vil her få vite litt mer om hvilke muligheter du har, enten du ønsker å ha flyging som hobby eller har planer om å ta steget videre som trafikkflyger.

Rygge Flyklubb har egen flyskole og har base på Rygge Flystasjon.
Klubbens skoletillatelse omfatter Privatflygersertifikat til fly PPL-(A)/LAPL(A) og Mørkeutsjekk (VFR-Natt).
Er du nysgjerrig på flyving og lurer på hva som skal til, anbefaler vi deg å ta en nærmere titt på dette informasjonsheftet som viser deg veien frem til et flysertifikat ved Rygge Flyklubbs flyskole: Flysertifikat i Rygge Flyklubb 2015

Til skoling benytter vi både LN-TFV og LN-MTT.
Klikk på Flyparken for mer info om våre fly.

Rygge Flyplass
Rygge Flyplass er en kontrollert flyplass. Rygge Sivile Lufthavn har konsesjon for drift av flyplassen. I tårnet jobber det positive og samarbeidsvillige flygeledere som hjelper til slik at vi får en mest mulig effektiv flyging rundt Rygge området. På Rygge har vi en lang og flott rullebane, noe som gjør at vi kan drive sikker skoleflyging med mange take-off og landinger, samt ulike kombinasjoner. Rygge Flyplass er også godkjent for VFR-Natt operasjoner, det vil si at vi kan skole og fly selv om det er mørkt.

Vi i Rygge Flyklubb kan tilby konkurransedyktige priser på våre fly.

Ta kontakt med våre hyggelige instruktører for en prøvetime, helt uforpliktende for å se og føle om dette kan være starten på noe mer!